Bezoek ook:  

Leeuwarder Bioscopen

Eind 2009 is de nieuwe website van Leeuwarder Bioscopen gelanceerd en de website is een enorme kaskraker geworden. De website is interactief, vol beleving, overzichtelijk en nodigt uit tot actie.

Eigen & Wijze heeft voor Leeuwarder Bioscopen een zeer compleet bioscoopconcept uitgedacht en uitgevoerd. Het speciale concept is succesvol gebleken, want na de lancering is het aantal bezoekers met ruim 47% gestegen.

Zowel Leeuwarder Bioscopen zelf als de bezoekers zijn zeer te spreken over de nieuwe website:

Reactie van Marco van der Kooi, Leeuwarder Bioscopen:
“Sinds een paar maanden heeft Leeuwarder Bioscopen een nieuwe website. Ten opzichte van de oude website zijn er nogal wat dingen veranderd. Zo hebben wij ervoor gekozen om het programma van de huidige dag op de homepage te plaatsen. Een tweede verandering is dat de kalender met verwachte films groter is opgezet. Tevens staat er nu van elke film een trailer op de website. Verder is onze lay-out compleet veranderd. We hebben de website moderner gemaakt en er is nu meer ruimte voor het laatste nieuws. Met deze veranderingen is onze website gebruiksvriendelijker en nog interessanter geworden voor de bezoeker. Zelf zijn we er in ieder geval zeer tevreden mee en de bezoekers blijkbaar ook, want dat aantal is de laatste maanden aanzienlijk gestegen.”

Beleef hier de website van Leeuwarder Bioscopen zelf.

Voorbeelden
  • Leeuwarder Bioscopen
  • Leeuwarder Bioscopen
  • Leeuwarder Bioscopen
vorige fotovolgende foto

Wilt u meer leads genereren via uw website?

Maak gebruik van onze ervaring in tal van branches. Ook voor uw bedrijf leidt de juiste mix tot succesvolle leads en meer omzet.

(058) 216 44 65

of maak hier een afspraak