Bezoek ook:  

Emailmarketing Leadgeneratie

Het werven van nieuwe klanten is 5 keer duurder dan het behouden van uw bestaande klanten. Een bestaande klant levert dus nog altijd meer winst op dan een nieuwe klant.

Met e-mail marketing bouwt en onderhoudt u relaties met uw klanten en verhoogt u uw omzet. Door e-mail marketing in te zetten zorgt u er namelijk voor dat uw klanten klant bij u blijven.

Of u nu zelf een e-mailnieuwsbrief wilt versturen of gaat voor een geavanceerde vorm van e-mail marketing, bij Eigen & Wijze kan het allemaal. Wij werken met Merc, een geautomatiseerd systeem voor e-mail marketing. Ingewikkeld is het niet: u laadt uw klantenbestand in, selecteert een doelgroep en start de campagne. Merc biedt u vele mogelijkheden. Zo kunt u een nieuwsbrief versturen, een klant feliciteren met zijn/haar verjaardag of aanbiedingen onder uw klanten verspreiden. De e-mails zijn allemaal professioneel vormgegeven. Een mooi voorbeeld is de nieuwsbrief van Zonnewind. Hierin worden klanten regelmatig op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.Door e-mail marketing in te zetten creëert u extra contactmomenten met uw klanten en hiermee versterkt u de relatie met uw klanten. En een goede relatie met uw klanten resulteert in winstgevende leads! 

Voorbeelden
  • Emailmarketing Leadgeneratie
  • Emailmarketing Leadgeneratie
  • Emailmarketing Leadgeneratie
vorige fotovolgende foto

Wilt u meer leads genereren via uw website?

Maak gebruik van onze ervaring in tal van branches. Ook voor uw bedrijf leidt de juiste mix tot succesvolle leads en meer omzet.

(058) 216 44 65

of maak hier een afspraak